Dogsitive

Training
Gasstraat, 2300 Turnhout, België

Over

Ik ben Jana en recent gestart met Dogsitive. In 2013 heb ik mijn bachelor dierenzorg behaald en heb ik me steeds verdiept in de wondere wereld van de hond. Al jaren help ik vrienden en kennissen met hun honden alsook ben ik actief (geweest) in gehoorzaamheid, canicross, agility en detectie. Allen behalve de laatste op wedstrijdniveau. Ik ben al enkele jaren instructeur agility bij Action4Dogs en heb alsook een instructeurscursus voor detectie behaald in 2018. Mijn specialiteit ligt alsook in impulscontrole voor zowel binnen als op straat. Mijn missie is ervoor zorgen dat iedereen met een heerlijk gevoel met zijn hond kan wandelen, terrasjes doen, trainen, ...

Regio's dienstverlening
Mijn diensten
City/impulstraining
€ 30
/ half uur

Hiermee leren we op straat je hond managen en leren we je hond omgaan met prikkels die de stad ons biedt.

€ 250 / 10-beurtenkaart

Detectie
€ 30
/ half uur

Hierbij leren we je hond een geur aan die hij leert vinden in een omgeving en hierbij aanduidt. We leren jou hoe deze lichaamstaal te lezen en het object met de geur te vinden! Een leuk teamwerk en mentale uitdaging zonder fysieke uitdagingen. Geschikt voor elk hondje en baasje, van elke leeftijd!

€ 250 / 10-beurtenkaart

Puppy- en adoptiefbegeleiding
€ 60
/ uur

Zoek je je beste maatje, maar weet je niet goed waar allemaal op letten? Wil je zeker niet in de handen van een broodfokker vallen maar zie je het onderscheid moeilijk? Zoek je een perfecte match met een asielhondje? Ik kan helpen die match te vinden met de juiste hond of puppy, je goed voorbereiden en nadien helpen bij de eerste weken thuis.

€ 250 / 10-beurtenkaart (1 beurt = 30min)

Gedragstherapie
€ 60
/ uur

Zit je met de handen in het haar over het gedrag van je hond? Ik kom dit bij je thuis observeren en geef jou tips & tricks om ermee aan de slag te gaan!

€ 250 / 10-beurtenkaart (1 sessie = 30min)

Canicross
€ 30
/ half uur

Samen met je hond sporten, niets leuker dan dat! Ik leer jullie canicrossen, waarbij je hond voor je gespannen is. Smeer die beentjes maar in!

€ 250 / 10-beurtenkaart

Contact
Verborgen
Verborgen
Verborgen
Gemaakt op 16 jan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de nieuwste pupdates!

jack-russel.png
An unhandled error has occurred.