Maaike Pannemans

Uitlaatdienst

Over

Honden die het tijdens de wandeling soms moeilijk hebben - sommigen noemen dit "honden met gedragsproblemen" - hebben vaak een individuele aanpak nodig die rekening houdt met hun behoeftes en gevoeligheden. Daardoor kunnen ze vaak niet terecht bij de standaard uitlaatdiensten. Speciaal voor die honden en hun mensen, bied ik ontspannende wandelingen aan.

Wandelingen gebeuren altijd individueel. Ik kom naar jou thuis, ga met je hond wandelen in de buurt en laat hem of haar daarna weer veilig thuis achter. Ik ga dus nooit met meerdere honden van verschillende gezinnen tegelijk wandelen. Jouw hond krijgt al mijn aandacht. Honden van hetzelfde gezin die liever samen wandelen kunnen natuurlijk wel samen met mij op stap.

​Woon je in een omgeving die jouw hond stressvol vindt, dan is het mogelijk om op verplaatsing te gaan wandelen.

Verplaatsingskosten worden apart aangerekend aan € 0,30 / km (heen en terug).

Regio's dienstverlening
Mijn diensten
Wandeling op maat van je hond
€ 28
/ uur
€ 23
/ driekwartier

Speciaal voor honden die nood hebben aan een vriendelijke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met hun individuele behoeftes en gevoeligheden. Jouw hond kan bij mij terecht voor een ontspannende wandeling tijdens jouw lange werkdagen, vakantie of wanneer jouw gezondheid niet toelaat om zelf met je hond te wandelen.

Contact
Verborgen
Verborgen
Gemaakt op 26 jan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de nieuwste pupdates!

jack-russel.png
An unhandled error has occurred.